La Fundació Villavecchia llança els “Somriures de Xocolata” per seguir ajudant els infants amb malalties greus

xocolata-solidària-Fundació-Enriqueta-Villavecchia

Un nen malalt és, per damunt de tot, un nen que vol seguir rient i jugant, i per continuar oferint el suport i l’acompanyament que necessiten aquests infants, la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia presenta els nous “Somriures de Xocolata”, unes rajoles solidàries de xocolata negra amb flor de sal i oli d’oliva verge extra que es podran trobar als supermercats BonÀrea d’arreu de Catalunya a partir del 13 de novembre.


Des del 2018, Xocolates Torras col·labora amb la Fundació Villavecchia elaborant rajoles solidàries, i aquest any s’ha apostat per un producte diferent, amb un sabor especial i un embolcall innovador dissenyat per CDM Barcelona. L’altra novetat és el canal de distribució, ja que és el primer cop que la xocolata solidària de la Fundació Villavecchia es podrà comprar en quatre-cents supermercats catalans.

D’aquest nou producte solidari de la Fundació n’hi ha dues versions d’embalatge (català i castellà), i tots els beneficis es destinen, com cada any, als programes d’atenció als nens i nenes amb malalties greus, als supervivents de càncer i a les seves famílies.


També es podran fer comandes d’empresa (24 rajoles o més) a través del correu electrònic iniciatives@fevillavecchia.es o al telèfon 93 435 30 24.

Font: F. Enriqueta Villavecchia