La Fundació Villavecchia celebra el Sopar Solidari 2024 “Una Victòria de tots” al Recinte Modernista de Sant Pau

El 15 de febrer és el Dia del Càncer Infantil i, precisament, una setmana després, el dijous 22 de febrer, la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia celebra 35 anys d’ajuda i acompanyament als nens i nenes amb càncer i altres malalties greus amb un sopar solidari que tindrà lloc en un dels espais més desconeguts del Recinte Modernista de Sant Pau, l’antic Convent de les germanes que atenien els pacients de l’hospital.

Aquesta gala serà presentada pel periodista Xavi Coral i, a més de servir de celebració del 35è aniversari de la Fundació, s’hi explicaran, entre d’altres, les darreres novetats del projecte “Pavelló de la Victòria”, que consisteix en la creació d’un ‘hospice’ infantil pioner al cor de Barcelona, un centre especialitzat en cures pal·liatives pediàtriques per cuidar fins als últims dies la vida dels nens i nenes amb malalties que no es poden curar.

El preu del sopar és de 100€ per persona i l’àpat inclou diverses actuacions musicals.

Per assistir a l’esdeveniment solidari, es pot reservar plaça a través de la botiga solidària de la Fundació Villavecchia. En cas de no poder assistir-hi, també es pot aportar un donatiu a la Fila 0, especificant el concepte “Sopar Solidari 2024 Fila 0”.