La Fundació Roses convida l’oncòleg Joan Vidal per parlar d’homeopatia i càncer

La Fundació Roses Contra el Càncer organitza el divendres 8 d’abril la conferència “Com pot ajudar-te l’Homeopatia? Quins beneficis pot oferir al pacient oncològic? “. La xerrada serà impartirà el Dr. Joan Vidal al Teatre Municipal de Roses.

homeopatia i cancer

El Dr. Joan Vidal és oncòleg i l’avalen més de 30 anys d’experiència professional i de recerca. Des d’octubre de 2013 dirigeix ​​l’Institut Khuab Barcelona, ​​Oncologia Intervencionista i Integrativa amb una visió innovadora per a una oncologia eficaç i no invasiva. L’Institut Khuab incorpora tècniques diagnòstiques i terapèutiques útils en la potenciació dels tractaments convencionals i en la reducció de toxicitat, i compta amb un ampli equip multidisciplinari. Des 2016, és responsable de la Unitat HIFU Onco de la Clínica Santa Elena a Madrid.

L’objectiu de la conferència és oferir als assistents informació general sobre què és l’homeopatia, així com l’ús i beneficis que pot oferir la seva utilització al pacient oncològic. En acabar l’exposició hi haurà un torn de preguntes, en el qual els interessats podran plantejar els dubtes que els hagin sorgit.

Aquest esdeveniment es realitza a través del Programa JUNTS i en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses.

Com pot ajudar-te l’homeopatia? Quins beneficis pot oferir al pacient oncològic?

Dia: divendres 8 abril 2016
Hora: 20hrs
Lloc: Teatre Municipal de Roses (Carrer Tarragona, 81)
Entrada gratuïta, es prega confirmació a programajuntos@boiron.es o fundacio@fundacioroses.org