La Fundació Roses Contra el Càncer commemora el Dia Mundial contra el Càncer amb una soprano

El dimecres 3 de febrer a les 20 hores al Teatre Municipal de Roses tindrà lloc l’acte “Nosaltres podem. Jo puc”, lema sota el qual es commemora enguany el Dia Mundial contra el Càncer.

donem llum a l'esperança

A Roses, com cada any, és la Fundació Roses contra el Càncer l’encarregada d’organitzar aquest acte de sensibilització i de suport als malalts de càncer i els seus familiars, que enguany es realitza un dia abans del Dia Mundial contra el Càncer, el 4 de febrer.

Durant l’acte, s’encendrà, com ja es tradició, un llaç d’espelmes per a transmetre el  missatge encoratjador de la importància de fer visible aquesta malaltia, per així aconseguir una millor conscienciació i promoció d’hàbits saludables.

A més, durant la vetllada està previst el recital de poemes així com un actuació musical, que enguany anirà a càrrec de la professora de cant i soprano professional, Clara Valero.

El Dia Mundial contra el Càncer se celebra tots els anys el dia 4 de febrer i uneix el món sota un únic lema per tal de posar en relleu la lluita contra el càncer.

L’objectiu d’aquesta jornada és reduir el nombre de morts evitables cada any augmentant la conscienciació sobre el càncer en la població general i pressionant als governs perquè emprenguin més mesurades contra aquesta malaltia.