La Fundació Josep Carreras impulsa una macro enquesta sobre leucèmia entre els joves

La Fundació Josep Carreras, amb la col·laboració del Projecte IDUN, realitzarem el primer informe d’Espanya sobre la realitat dels joves amb leucèmia aguda i limfomes: els dos principals càncers de la sang. 

443bb489-6727-4c0d-ac93-37247de182ecPer a portar-lo a terme realitzarem una macro enquesta anònima a joves que hagin patit o estiguin patint algun d’aquests dos càncers o alguna altra malaltia maligna de la sang i que hagin estat sotmesos a un trasplantament de mèdul·la o a un tractament CAR-T. Ens ajudeu a trobar-los des de la vostra organització? Continueu llegint!

Cada any a Espanya entre 4.000 i 5.000 joves d’entre 15 i 35 anys són susceptibles de ser diagnosticats d’una leucèmia aguda o limfoma, dos dels principals càncers de la sang. Un gran nombre d’aquests joves sobreviu. I gràcies a la investigació, cada dia són i seran molts més. Què succeeix quan algú supera un càncer? El món no ha parat durant la malaltia i ara, aquestes persones es troben en situacions i realitats complicades específiques de la seva edat.

Des de la Fundació Josep Carreras, amb el suport incondicional del Proyecto IDUN, desitjem disposar de més informació sobre una problemàtica que mai s’ha tractat amb profunditat anteriorment i per la qual no existeixen dades estadístiques: cóm impacta la leucèmia i els limfomes al pacient jove més enllà de l’afectació física.

Per això, necessitem la vostra ajuda per poder arribar al màxim de persones possibles. Com a  entitat amiga, us agrairíem que poguessiu fer arribar aquesta MACRO ENQUESTA ANÒNIMA als vostres contactes per arribar al màxim número de persones possibles que compleixin amb el següents requisits:

  1. Haver estat diagnosticat deleucèmia aguda o qualsevol limfomaentre els 18 i els 35 anys o haver estat sotmès a un trasplantament de mèdul·la òssia o una inmunoteràpia CAR-T per aquestes malalties o altres càncers.
  2. Haver estat tractat a un hospital de la xarxa sanitària espanyola.

 

Sí, vull participar a la  MACRO ENQUESTA ANÒNIMA