La Fundació Enriqueta Villavecchia manté l’atenció domiciliària per a persones que ho requereixin

La Fundació segueix treballant, des de casa sempre que és possible, per atendre a les famílies amb totes les alternatives de comunicació i suport al nostre abast i manté el servei d’atenció domiciliària i de cures pal·liatives pediàtriques.

fev_news_listing_image_factory

Aquests són els serveis que ofereix l’entitat:

ATENCIÓ SOCIAL A LES FAMÍLIES

· Els pisos d’acollida per a famílies amb nens/es en tractament s’han reorganitzat per allotjar només a una família per pis.
· Realitzem seguiment a les famílies ateses per l’àrea de Treball Social.
· Es manté la coordinació amb els hospitals, així com l’atenció presencial en aquells que així ho requereixen.

CURES PAL·LIATIVES PEDIÀTRIQUES “COMPTA AMB MI”

· Atenem presencialment al domicili a aquelles famílies que ho necessiten, sempre extremant les precaucions sanitàries al tractar-se de nens i joves amb malalties greus.
· L’equip psicosocial realitza seguiment a distància de les famílies per tal de valorar les necessitats de cada una d’elles.

VOLUNTARIAT

· Els equips de voluntariat hospitalari (Hospital de Sant Pau i Hospital Germans Trias i Pujol), domiciliari, suport a l’entitat i activitats estan aturats fins a nou avís.
· L’equip de voluntariat s’ha reorganitzat i està a disposició de l’hospital de Sant Pau, donant suport seguint les indicacions corresponents.

ACTIVITATS PER A NENS I JOVES EN TRACTAMENT

· Totes les activitats que impliquen la participació dels nens, joves i les seves famílies estan suspeses temporalment, tal i com es va informar el passat 6 de març.
· Es manté el contacte amb les entitats organitzadores d’activitats pendents per anar adequant les decisions a la situació actual.

MILLORES HOSPITALÀRIES

· Mantenim el suport als hospitals amb els que treballem en coordinació per ajudar-los en la mesura del possible a fer front a aquesta difícil situació.

SUPORT A LA INVESTIGACIÓ I A LA FORMACIÓ

· El programa de beques especialitzades en Oncologia i Hematologia Pediàtriques segueix en funcionament als hospitals corresponents.

En els més de 30 anys de la Fundació hem viscut infinitat de situacions i reptes, aquest és un dels més excepcionals, però l’encarem igual que hem fet amb la resta: en equip, amb una actitud positiva i amb l’objectiu d’oferir el nostre màxim suport.

Són moments difícils, però també són els moments en els que apareix la solidaritat amb tot d’iniciatives per cuidar els uns dels altres que fan certa una de les frases més significatives per a nosaltres:

“poder comptar amb algú és la màgia que ens uneix a tots”

Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres. Moltes gràcies, i en la mesura del possible: queda’t a casa.

INFORMACIÓ I RECURSOS D’UTILITAT

Consells per a famílies amb nens i joves malalts de càncer, o amb altres malalties greus davant del coronavirus. Consulta’ls aquí.

En cas de necessitar contactar amb la Fundació podeu fer-ho a través de:
· correu electrònic (consulta aquí les direccions) o el formulari de contacte
· telèfon habitual de la Fundació 93 435 30 24