La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia celebra el seu sopar solidari el 16 d’octubre

La pandèmia de la Covid-19 no és cap inconvenient perquè la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia organitzi el seu sopar solidari per recaptar diners pels pacients menors d’edat. Ara bé, l’edició d’enguany s’ha adaptat a les circumstàncies actuals i, per tant, se celebrarà on-line.

En concret, els comensals podran escollir entre dos menús del restaurant Restaurant Semproniana de l’Ada Parellada. En concret, ho podran fer fins el 9 d’octubre, ja que el sopar tindrà lloc el 16. Aquell día, entre les 19:00 i 21:00 hores, les persones rebran el seu àpat a casa junt amb les especificacions de com gaudir la vetllada, que serà de manera virtual.

soparviacechia

En concret, l’acte anirà a càrrec d’en Pere Escobar alhora que hi haurà una actuación musical de Rocío Soler “Luces Solidarias”. Malgrat les particularitats de l’edició d’enguany, no hi faltarà el tradicional sorteig de regals cedits per empreses col·laboradores.

“Amb la pandèmia, el seu dia a dia s’ha fet encara més dur i ha augmentat molt la seva vulnerabilitat. Us necessitem per seguir ajudant-los, a l’hospital, i a casa, en els moments més difícils”, han ressaltat des de la Fundació Fundació Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia