La Fundació DKMS s’adhereix a la FECEC

La Fundació DKMS s’ha adherit aquest nou any a la FECEC. Amb la incorporació d’aquesta nova entitat ja són 16 entitats les que formen part de la Federació amb l’objectiu de sumar esforços i establir sinèrgies entre totes elles.

logo-dkms-english_black_tagline

La Fundació DKMS és una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a la lluita contra el càncer de sang. Fa 25 anys que treballa perquè persones d’arreu del món diagnosticades amb alguna d’aquestes malalties, entre les que s’inclou la leucèmia, el linfoma o el mieloma, tinguin una segona oportunitat. Per això, a Espanya, centra la seva actuació en els pacients i posa tots els seus esforços per ajudar-los a superar la malaltia.

La FECEC és plataforma d’unió de les entitats que lluiten contra el càncer i facilita una sèrie de serveis: representa les seves entitats davant les administracions públiques i altres institucions, dóna formació als voluntaris i professionals de les entitats i ofereix espais de trobada per l’intercanvi d’experiències en diferents grups de treball, entre d’altres.  L’objectiu final és promoure la millora de la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Per això, amb la incorporació d’aquesta nova entitat es reforça la FECEC com a plataforma d’unió de les entitats que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Des de la FECEC,  volem donar la benvinguda a la Fundació.