La Fundació DKMS organitza el 28 la festa solidària contra el càncer de sang

El pròxim 28 de maig la Fundació DKMS organitza la FESTA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER DE SANG, una jornada per celebrar la vida i mostrar el suport a totes les persones que estan lluitant contra malalties com ara la leucèmia, el mieloma o el limfoma.

festa_solidaria_contra_el_cancer_de_sang_-_palau_robert_-_barcelona_-_28_maig_2017_-_cartell

L’esdeveniment, que tindrà un marcat caràcter festiu i familiar, inclourà diferents activitats lúdiques pensades per a petits i grans. La jornada durarà tot el matí als jardins del Palau Robert de Barcelona i els participants tindran l’oportunitat de posar el seu gra de sorra per conscienciar la població sobre el càncer de sang.

Al llarg de la jornada hi ha previstes diferents activitats:

❖ Creació d’un mural de 3 metres on s’escriurà la frase “DEIXA LA TEVA EMPREMTA CONTRA EL CÀNCER DE SANG”. Es demanarà als assistents que deixin la seva empremta al mural enganxant simbòlicament adhesius en forma de mans de colors a la lona.

❖ Realització d’activitats i tallers lúdics, interactius per a nens:

– Taller de circ.

– Taller de tatuatges amb pintura corporal.

– Taller de creació de xapes.

– Taller de globus. A l’entrada es donaran globus als assistents i se’ls demanarà que escriguin un desig pels pacients de càncer. Un cop acabat l’acte es demanarà que cadascú agafi un globus i se l’emporti a casa.

❖ Actuacions gratuïtes en directe:

– Demostració i taller de Swing en directe – A càrrec de Swing Barcelona.

– Actuació de Pallassos – A càrrec dels Germans Palom.

– Concert de Gospel – A càrrec de Black i Blanco.

Vine i deixa la teva emprempta!