La Fundació Carreras, contra la soledat dels pacients de la leucèmia

Actualment els pacients de leucèmia estan més sols que mai. Sols davant de les quimioteràpies, davant dels efectes secundaris, davant de la por, davant del dolor.

Screenshot 2020-11-09 at 11.31.38

Cada any es diagnostiquen a l’Estat espanyol 6.400 casos de leucèmia. El tractament implica habitualment moltes setmanes d’aïllament. Ara, amb la situació de pandèmia, els pacients viuen l’aïllament sense cap acompanyant, taller, suport presencial o amb les visites restringides.

En moltes fundacions de sector hem detectat un increment considerable en l’atenció a les necessitats dels pacients durant la pandèmia. En concret, a la Fundació Josep Carreras anotem un augment més d’un 60% en les peticions d’informació i suport dels pacients entre gener i octubre 2020 respecte l’any anterior (1.328) i un augment de gairebé un 10% de consultes mèdiques online (1.267).

Actualment la pandèmia està obligant a que els hospitals restringeixin els serveis de voluntariat, els tallers, l’entreteniment… Sols davant de les quimioteràpies, davant dels efectes secundaris, davant la por, davant el dolor.

Sentir-se sol és una de les pitjors sensacions que pot experimentar l’ésser humà. Suma’t a la lluita per la vida. Uneix-te per a no deixar-los sols.

DEIXA EL TEU MISSATGE D’ÀNIM ALS PACIENTS I SIGNA LA NOSTRA PETICIÓ CONTRA LA SOLEDAT