La Festa Major de Gràcia se solidaritza amb els nens i nenes amb càncer i altres malalties greus de la Fundació Enriqueta Villavecchia

Des de fa uns anys, la Fundació Festa Major de Gràcia aprofita el gran ressò de la celebració per donar visibilitat a entitats que desenvolupen projectes socials de rellevància al nostre país. Enguany, l’entitat solidària escollida és la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballa per oferir la millor qualitat de vida possible als nens i joves amb malalties greus i les seves famílies.

A totes les paradetes de les comissions de les festes de Gràcia, tothom qui ho vulgui podrà aportar el seu donatiu a la Fundació Villavecchia adquirint els clauers i pins solidaris fets a mà per LEUCO’S by Ingrid.


Què són els LEUCO’S by Ingrid?

L’Íngrid tenia 10 anys quan li van diagnosticar leucèmia, l’any 2018. Per passar les llargues hores a l’hospital i a casa, va tenir la idea de crear uns petits leucòcits de colors (com els que els seus metges veien a través del microscopi) en forma de clauers i pins de feltre. Amb aquests productes fets a mà, anomenats LEUCO’S, ha recaptat fons des del 2018 per a programes d’investigació del càncer infantil, i a partir d’aquest 2023 tots els donatius recollits per ella i la seva família es destinen a les beques de formació en oncologia i hematologia pediàtriques de la Fundació Villavecchia. 

On es podran trobar els clauers i pins solidaris? Del 15 al 21 d’agost, els LEUCO’S a benefici de la Fundació Villavecchia es podran trobar a les 26 paradetes de les comissions de la Festa Major de Gràcia, i també als tres punts d’informació situats a la plaça del Diamant, a la plaça Revolució i al carrer de l’Alzina, 9, amb horari de 10 a 21 h. En aquests tres punts d’informació s’hi podrà adquirir una versió especial dels LEUCO’S que s’inspira en els Gegants de la Festa Major de Gràcia: la Gresca i el Torradet.

Font: F. Enriqueta Villavecchia