La FECEC participarà en el Congrés Mundial del Càncer de París del 31 al 3 de novembre

Més de 3500 especialistes en l’àmbit oncològic, entre els quals hi haurà una representació de la FECEC, viatjaran a París del 31 al 3 de novembre per participar en el Congrés Mundial sobre el Càncer que cada any organitza la Union for International Cancer Control (UICC).

maxresdefault-2

El Congrés és una oportunitat per crear sinergies entre els professionals del sector, per intercanviar informació sobre les últimes investigacions i projeccions en càncer i per comprendre l’abast de la tasca que s’està duent a terme, a nivell mundial, per reduir l’impacte de la malaltia entre la població mundial.

En aquest sentit, la FECEC presentarà un abstract centrat en la reinserció laboral i el càncer de mama. L’abstract es basarà en l’estudi que porta el mateix nom ‘Reinserció laboral i Càncer de Mama’ que va elaborar i presentar la FECEC, el 2015, amb l’objectiu d’abordar els problemes laborals que afronten les supervivents de mama.

El congrés aborda un ampli programa que inclou sessions, debats interactius, seminaris i programes de creació de capacitat en les cinc àrees de control del càncer:

1. Innovacions en la prevenció i la detecció

2. El tractament del càncer i el diagnòstic de la qualitat

3. Millora de la qualitat de vida del pacient i familiars

4. Reforçar el control del càncer per optimitzar els resultats dels sistemes de salut

5. Conscienciació ciutadana: la consciència pel canvi

El Congrés també presentarà un atles europeu per tractar els programes de rehabilitació de pacients que es desenvolupen en els diferents països.