La FECEC participa a la Setmana contra la Leucèmia de la Fundació Josep Carreras

  • Els dies 21, 22 i 23 de juny, també de manera remota, es realitzaran les Jornades online contra la leucèmia per donar veu a diferents temàtiques relacionades amb la malaltia.
  • En el marc de la Setmana, la Fundació Josep Carreras llança una nova campanya de sensibilització en què interpel·la a la leucèmia per combatre-la.
  • El tret de sortida de la Setmana contra la Leucèmia va ser el dia 20 de juny amb la celebració del desè aniversari del Dia dels Imparables, una jornada virtual presentada per la periodista Olga Viza en què es van connectar més de 1.000 pacients i expacients de tot l’Estat espanyol.

 

La FECEC participa a la Setmana contra la leucèmia, que la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia organitza del 21 al 28 de juny.

web_1024x500px_jornadas_cat_v2

Les Jornades online contra la leucèmia se celebren per primer cop aquest any per donar a conèixer aspectes relacionats amb la malaltia. Estan plantejades com una sèrie de taules rodones en les quals s’exposaran els problemes dels joves amb la leucèmia i altres càncers de la sang. La FECEC participa aquest 22 de juny a la tarda en la taula rodona titulada «Desafiament COVID: els reptes que ha portat la pandèmia per al futur dels pacients amb leucèmia».

Pel plató passaran joves Imparables, investigadors, doctors i personal especialitzat en cada matèria per explicar com, cadascú a la seva manera, lluiten contra la leucèmia i els diferents càncers de la sang. A més a més, durant aquestes jornades online i durant la resta de la Setmana contra la Leucèmia, les xarxes socials estaran més actives que mai amb directes i presentacions de tot tipus de contingut.

Pots registrar-te a les Jornades entrant a:  https://www.imparables.org/ca/jornadas-imparables/

20-J: Dia dels Imparables

El Dia dels Imparables és, des de fa deu anys, el gran esdeveniment de l’any per a pacients, expacients, familiars, metges, investigadors i tots els Imparables contra la leucèmia. Ha estat sempre una trobada per repartir uns fulletons amb el seu testimoni i per transmetre a la societat la lluita contra els càncers de la sang.

Degut a la situació de la pandèmia, enguany s’ha celebrat de forma virtual. La Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia ha habilitat una plataforma des de la qual més de 1.000 persones han seguit l’acte presentat per la periodista Olga Viza.

Han estat més de dues hores amb intervencions de testimonis com Yolanda Martínez, impulsora d’aquesta jornada, el Dr. Carreras i la Dra. Villa de la direcció del REDMO i el Dr. Manel Esteller, director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, entre d’altres. L’esdeveniment ha estat un homenatge a tots els Imparables que fa deu anys estan donant visibilitat a la lluita contra la leucèmia per tot el país.

 21-J: Campanya de publicitat- Ep, tú, leucèmia! No pararem fins a derrotar-te

Aquests dos esdeveniments conviuen amb una campanya de sensibilització offline i online que arrenca avui. La peça principal és un spot en què diverses persones interpel·len a la leucèmia per desafiar-la i dir-li un missatge que és la visió de la Fundació Josep Carreras: no pararan fins que algun dia la leucèmia sigui curable per a tots i en tots els casos.

Per poder seguir lluitant contra la malaltia es necessiten més socis i més donacions, per la qual cosa s’anima a la població a fer-se soci mitjançant la web: fcarreras.org/donaara o trucant al 900 32 33 34.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració de: Chopard, Novartis, Allianz, Würth i Bristol Myers Squibb.

Pots veure la campanya entrant a: https://www.imparables.org/ca/

El color taronja il·luminarà edificis emblemàtics

Per sumar-se a la lluita contra la leucèmia, des de la Fundació Josep Carreras s’ha fet també una crida per tenyir de taronja edificis com: El Palau de la Música, El Gran Teatre del Liceu, Estadio del Espanyol, la Torre Glòries, La Pedrera, el Centro comercial Arenas, el Hotel Claris, los Ayuntamientos de Pamplona, Gijón, Taracón y Vacarisses, Edificio GMP Property (Madrid) , Veles e Vents Marina Valencia, La Ciutat de les Arts i les Ciències de València, la Fundación Suñol, la Torre de Hércules (A Coruña), Palacio Casa Botines (León), El Capricho de Gaudí (Comillas), Las Setas (Sevilla), etc

Els Mercats de Barcelona, més Imparables que mai

El Mercat de La Concepció, Mercat de la Sagrada Família i Mercat de Les Corts lluiran una exposició temporal sobre la Fundació Josep Carreras entre el 21 de juny i 5 de juliol. Aquesta acció s’engloba dins la Setmana Contra la Leucèmia i el projecte “Comerciants Imparables” al que estan adherits més d’un centenar de botigues arreu del país i 5 eixos comercials a la ciutat de Barcelona que donen suport a la lluita contra la leucèmia.