La FECEC ofereix un programa gratuït d’estètica oncològica gràcies a un acord amb la Fundació Ricardo Fisas

Tots coneixem els possibles efectes secundaris que els tractaments oncològics poden tenir sobre la pell i en l’aspecte físic. En alguns casos, aquests canvis poden minvar la qualitat de vida i l’autoestima dels pacients que pateixen aquesta malaltia.

1. nature bisse

Amb l’objectiu de millorar la seguretat i la qualitat de vida de les persones amb càncer, la FECEC ha firmat un conveni de col·laboració amb la Fundació Ricardo Fisas pertanyent a ‘Nature Bissé’.

El propòsit d’aquest Programa d’Estètica Oncològica és que qualsevol persona, independentment del seu nivell de recursos, pugui prevenir i tractar de forma individual i professional els possibles efectes secundaris derivats del tractament oncològic.

Gràcies a l’equip de voluntaris d’aquesta fundació, que aporten la seva experiència i temps als hospitals i a les associacions de pacients amb càncer, aquests tractaments són totalment gratuïts per a les persones que els reben.

A través d’aquest programa, la Fundació també ofereix un curs anual d’Estètica Oncològica, que és la base del voluntariat professional que realitza els tractaments personalitzats i gratuïts. És una formació adreçada a esteticistes que volen especialitzar-se en aquest camp.