La FECEC, Junts contra el Càncer organitza la jornada ‘Celebra la vida després del càncer’

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el 25 de novembre al Hub Social de Barcelona la 2a edició de “Celebra la vida després del càncer”, jornada per sensibilitzar i visibilitzar les dificultats que es poden trobar les persones que superen o cronifiquen un càncer. INSCRIPCIONS TANCADES!

L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat de les dificultats i necessitats que tenen les persones que han superat o cronificat un càncer, i oferir-les informació actualitzada i útil sobre aquesta nova etapa. “Celebra la vida després del càncer” està adreçada, principalment, adults, joves i adolescents que estan acabant tractament; persones que ja fa més d’un any que han acabat el tractament del càncer; i persones que han cronificat la malaltia.

La jornada comptarà amb diàlegs amb experts, taula d’experiències amb testimonis, tallers i música en viu per celebrar la vida després del càncer.

Clica aquí per conèixer tot el programa

Aquesta jornada està oberta al públic en general i et convidem a que hi assisteixis. Tindrà lloc al Hub Social de Barcelona i també la podràs seguir per streaming si no pots assistir presencialment.

Dia: dissabte, 25 de novembre de 2023
Hora: de 9:30 a 14 h.
Lloc: Hub Social Barcelona (C/ Girona, 34 interior. Barcelona)

Inscriu-te FINS AL 20 DE NOVEMBRE, tant si vens presencialment com si seguiràs la jornada per streaming. INSCRIPCIONS TANCADES!

Aquesta jornada compta amb el suport dels Departaments de Drets Socials i Salut de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Fundació La Caixa i La Roche Posay.