La FECEC, entitat seleccionada per la Fundació ”la Caixa” dins la seva Convocatòria de Projectes Socials

La FECEC, Junts contra el Càncer ha estat una de les entitats seleccionades per la Fundació ”la Caixa” dins la seva Convocatòria de Projectes Socials 2022. En concret, el projecte seleccionat ha estat “Després del càncer: supervivents 2023”.

Captura de pantalla 2023-06-07 110246Foto: David Campos

La resolució de la Convocatòria de Projectes Socials Catalunya va ser presentada la passada setmana al Museu de la Ciència CosmoCaixa pel director general de la Fundació ”la Caixa”, Antoni Vila Bertrán; i el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón; amb intervenció del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano. La presidenta de la FECEC, Junts contra el Càncer, M. Assumpció Vilà, va assistir a l’acte.

La Fundació ”la Caixa” impulsarà l’acció de 358 projectes a Catalunya amb una dotació de 10.689.860 euros, un 44 % més que l’any anterior. Els projectes seleccionats estan repartits en sis àmbits d’actuació: lluita contra la pobresa i l’exclusió social, persones amb discapacitat o trastorn mental, inserció sociolaboral, interculturalitat i acció social, gent gran i reptes derivats de l’envelliment, i humanització de la salut.