La FECEC consolida el seu suport amb la Diputació de Lleida i amb l’Associació EKKE

La gerent de la FECEC, Junts contra el càncer, Clara Rosàs es va reunir ahir amb la Diputació de Lleida, per parlar sobre les línies de col·laboració de cara el 2016.

Durant la reunió es va presentar un balanç de les dues activitats a les quals dóna suport la Diputació: La Setmana Catalana de Prevenció del Càncer (SECAPC) i els tallers educatius ‘jo també menjo fruita’. Es tracta de dues activitats que organitza la FECEC per  prevenir, divulgar i donar suport a les entitats de lluita contra el càncer així com també a les persones i familiars que pateixen aquesta malaltia, a la província de Lleida, en el marc de col·laboració amb la Diputació de Lleida.

La trobada també ha servit per explicar els reptes de futur de la FECEC i per consolidar la relació i les línies de finançament de cara a les properes edicions.

ekke

Així mateix, l’Associació EKKE de Lleida ha lliurat a la FECEC el donatiu de 1400 euros corresponent a la campanya ‘Nassos contra el càncer’ de Sant Silvestre. L’associació va col·laborar en aquesta campanya destinant 1 euro de la inscripció a la campanya. L’objectiu d’aquesta campanya era recaptar fons per continuar avançant en la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables.