La delegació de Vandellòs de la Lliga Contra el Càncer de Tarragona celebrarà el 20è aniversari

La delegació de Vandellòs de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebrarà el pròxim dissabte, 16 de gener, actes amb motiu del vintè aniversari de la delegació. Tots els actes es realitzaran al pavelló esportiu de Vandellòs i es realitzaran segons la següent programació.

logo cancer tarragona

A les 19.00 hores, conferència a càrrec del president de la Lliga Contra el Càncer, Joan Borràs, “Situació actual del càncer i el paper de la Lliga”. A les 20.00 hores, sopar amb pa amb tomàquet, embotits, fruita, aigua pa i vi.

A les 21.45 hores, representació teatral “Una nit al mas perdut”, a càrrec de: Josep Barceló, Toni Galindo, Tere Boquera, Francesc Gil, Pere Remigio Callau, Sisqueta Margalef, Assumpció Castellvi, Xavi Pascual, Berta Escoda, Andreu Sabaté, Carme Escoda. Traspunts: Antònia Gil. Direcció: Ventura Sabaté.

El preu de l’entrada serà de 7€ i comprendrà el sopar i el teatre. Aquells que només vulguin assistir al teatre el preu serà de 3€. Les entrades es poden comprar a la Cooperativa i a la Farmàcia de Vandellòs fins el dia 14 de gener.