La 4a edició de l’Oncoextreme comptarà amb un únic recorregut pensat per a gaudir en família

L’Oncoextreme, la cursa d’obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, ja ha obert les inscripcions per a la pròxima edició, que se celebrarà el 6 de maig.

oncoextreme oncolliga

Serà la quarta edició d’un esdeveniment que enguany potencia el seu caire familiar i proposa un únic circuit circular de 7,5 km i un desnivell de 161 metres, pensat perquè grans i petits gaudeixin junts d’un matí d’activitat física diferent i divertida.

La presentació de l’esdeveniment s’ha fet a la platja de la Fosca, que serà el punt de sortida i arribada de la cursa, amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor d’Esports, Joan Barba; la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, la delegada d’Oncolliga a Palamós, Hortènsia Doporto, i l’impulsor de la iniciativa, Xavier Adroher.

Com en edicions anteriors, el recorregut de la prova es manté dins dels termes municipals de Palamós i Mont-ràs i transcorre en bona part a l’entorn de Cap Roig. Durant el recorregut els participants hauran de superar una vintena d’obstacles de diversa dificultat. Els obstacles, ideats per Xavier Adroher, estan dissenyats de manera que els nens a partir de 10 anys els poden superar tot sols i els menors d’aquesta edat ho poden intentar amb l’ajuda dels pares o adults que els acompanyin. La sortida serà a les 9 del matí i hi haurà avituallament durant el recorregut i a l’arribada.

La inscripció es pot fer on line des de la web d’Oncolliga i té un cost de 10 euros per als majors de 18 anys i 6 euros per als menors d’edat si es fa abans del 9 d’abril. A partir d’aquesta data, la inscripció costarà de 15 i 10 euros respectivament. El mateix dia de la cursa també hi haurà possibilitat d’inscriure’s, sempre que no s’hagi superat el límit de participants previst per aquesta edició, que és de 500 atletes. Per aquest motiu, els organitzadors animen les persones interessades a inscriure’s de manera anticipada.

L’objectiu principal de l’Oncoextreme és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars a través dels programes de la Fundació Oncolliga Girona, com per exemple serveis de fisioteràpia, drenatge limfàtic, suport psicològic, material ortopèdic, etc, amb la supervisió del Comitè Tècnic de l’entitat.

Vídeo promocional Oncoextreme 2018 a Youtube

Més informació a:
https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncoextreme/oncoextreme.html