Jornada ‘Cures Pal·liatives Pediàtriques’ de la Fundació Enriqueta Villavecchia

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Cures Pal·liatives (World Hospice and Palliative Care Day), la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia organitza una jornada per plantejar la reflexió al voltant de l’atenció en Cures Pal·liatives en l’àmbit de la Pediatria, sobre les necessitats de suport dels infants que pateixen malalties que amenacen i/o limiten la seva vida i sobre l’atenció a les seves famílies.

cures-paliatives

La Fundació Enriqueta Villavecchia ofereix entre altres serveis, el servei de cures pal·liatives proporcionant atenció integral als infants i joves de Catalunya afectats per malalties limitants i/o amenaçants per a la vida i vetlla pels seus drets.

Aquesta atenció ha de permetre una millora en la seva qualitat de vida i una major permanència al domicili, amb el màxim confort possible i que faciliti el fet de poder morir en el seu domicili (si aquesta és l’opció triada per ell mateix i/o per la seva família). Aquí podeu veure tota la tasca que realitza la Fundació.

En aquest sentit, la jornada Cures Pal·liatives Pediàtriques “Un dret dels infants. Un deure de tots” es celebrarà el dilluns 10 d’octubre, de 8.30h a 14.30h, al Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Per a més informació i inscripcions, pots consultar:

Programa (versió online)

Programa (versió per imprimir)

Dossier de la jornada

Inscripcions