Jarabe de Palo actua el 29 de desembre en un concert a favor d’Oncolliga Girona

El pròxim 29 de desembre Jarabe de Palo oferirà l’últim concert de l’any a l’Auditori de Girona i part del taquillatge anirà a favor d’Oncolliga Girona.

jarabe palo oncolliga girona

Tots els que vulgueu ajudar l’entitat us podeu beneficiar d’un descompte del 15% en el preu de l’entrada introduint aquest codi promocional: PERUNABONACAUSA17.

El nou disc de Jarabe de Palo, porta el nom de “50 Palos”, amb 21 de les seves cançons més conegudes. Vint anys de cançons recollides en un doble CD, un resum de la carrera artística d’una de les bandes de referència del rock llatí internacional. El disc té poc de rock, però sí recull l’essència de moltes de les seves cançons més populars, que a dia d’avui ja formen part de la banda sonora de la vida de molts de nosaltres.

L’entrada Golden inclou accés preferent abans de l’hora d’obertura per al públic general, passi acreditatiu personalitzat i meet & greet (trobada amb el grup).

Canals de venda:

– Internet

[COMPRA AQUÍ ENTRADA GENERAL]

[COMPRA AQUÍ ENTRADA GOLDEN]

– Presencialment a les taquilles de l’Auditori (de dimarts a divendres d’11 a 13 h) i a les taquilles del Teatre Municipal (de dimarts a divendres de 13 a 17 h)

– No hi ha venda telefònica

– Les entrades amb descompte són limitades

Intèrprets

PAU DONÉS, veu i percussió
ANDREA AMADOR, violoncel
JORDI VERICAT, contrabaix
JAIME BURGOS, piano

“Ajuda’ns a ajudar: vine a l’Auditori el 29 de desembre i col·labora amb l’Oncolliga”