Inscriu-te a la Marató Solidària per relleus a favor d’Osona Contra el Càncer

El proper 17 de setembre de 2016 es durà a terme la 2a edició de la 4xM, la Marató per relleus solidària amb Osona contra el càncer. La iniciativa sorgí des del propi Club Olímpic Manlleu en base a dos aspectes fonamentals:

Marato x relleus a Manlleu (17-9-2016)

Recuperar i consolidar la Marató per Relleus a Manlleu, que ja havia existit amb molt d’èxit durant 11 edicions, concretament des de 1990 fins l’any 2000.

Incorporar una finalitat solidària vinculada amb la prova, on destinar-hi tots els fons recaptats en la mateixa, i més concretament en la seva segona edició a Osona contra el càncer.

La prova té caràcter estrictament esportiu i solidari, amb base al principi que a través de l’Esport es poden treballar els valors i en aquest cas més el de la Solidaritat. Un sol corredor, pot assolir i aportar grans marques, però el sumatori de varis corredors encara en pot aportar més, de la mateixa manera que una sola persona pot ser solidària però l’agrupació de vàries persones entorn un objectiu en comú encara pot aportar més valor quantitatiu i qualitatiu a nivell solidari. És doncs la marató per relleus la prova adient per mostrar i assolir mostres i resultats solidaris, entre corredors i com a societat.

La iniciativa encapçalada per part del Club Olímpic Manlleu de seguida va rebre un gran suport i acceptació de la integritat del Club, de l’Ajuntament de Manlleu i amb voluntat de ser-ne patrocinador principal de l’empresa Òptica Torrents.

Més informació sobre la cursa i inscripciones, aquí.