Inscriu-te a la 4a Cursa de les Dones – Diari de Terrassa en benefici d’Oncolliga

Ja pots inscriure’t a la quarta edició de la Cursa de les Dones – Diari de Terrassa organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i en benefici d’Oncolliga. Diumenge 22 d’octubre a les 10 h, el Parc dels Catalans de Terrassa acollirà la Cursa de les Dones, un esdeveniment per a tothom de caire esportiu, ciutadà i solidari que enguany compta amb la col·laboració del Diari de Terrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

cursa-xarxes02-218x300

Les inscripcions són obertes a tothom tant per a professionals, persones que s’inicien en el món de l’esport i per a tots aquells que vulguin participar d’una jornada esportiva i solidària. El recorregut de 5 km es podrà fer caminant o corrent.

  • Inscriu-te clicant aquí
  • Diumenge, 22 d’octubre
  • A les 10 del matí
  • Al Parc dels Catalans de Terrassa

El lliurament de dorsals es realitzarà, en el Decathlon del Parc Vallés, per personal voluntari d’Oncolliga, el divendres tarda i durant tot el dia del dissabte, dies anteriors a la celebració de la cursa.

 La quarta edició de la Cursa de les Dones presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t Terrassa (organitzat per l’AEMMT i MútuaTerrassa).