Inscripcions obertes a l’Oncotriatló d’Oncolliga Girona

Les inscripcions a la 2a edició de l’Oncotriatló ja estàn obertes. Es tracta d’un repte esportiu i solidari per equips que té com a finalitat recaptar fons per finançar els serveis que la Fundació Oncolliga Girona porta a terme per millorar les condicions de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. Els diners es recapten a través de les aportacions solidàries dels equips, que han de fer un donatiu mínim per poder-hi participar.

La tercera edició se celebrarà el pròxim 19 de maig de 2024 a Llançà (Alt Empordà)

L’esdeveniment inclou tres modalitats esportives (5 km en caiac, 10 km de córrer i 1,2 km de natació en aigües obertes) i està promogut per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de la delegació local de l’entitat a Llançà, l’associació Tintoreres Swimming Club, l’Escoleta Trail Running Cap de Creus i SK Kayak

Les persones que participin contribuiran a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels pacients amb càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

La participació es pot fer en dues modalitats d’inscripció: parella (dos membres) o equip (de 3 a 6 membres). El preu de la inscripció serà de 30 euros per persona. 

El donatiu mínim per participar és de 300  euros, tant si s’hi participa en la modalitat parella com en la modalitat equip.

Més informació

Font: Oncolliga Girona