Inscripcions obertes a la Som Vallès Trail, camins solidaris per Oncolliga

El pròxim 5 d’octubre de 2024 se celebrarà la primera edició de la “Som Vallès Trail“: un repte esportiu de prop de 70 km que travessarà els principals paisatges de la comarca amb la voluntat de recaptar fons per la lluita contra el càncer a favor de la Fundació Oncolliga.

La ruta, que s’haurà de fer caminant en un màxim de 16 hores i per equips de 6 persones -amb la possibilitat de fer relleus-, seguirà un circuit circular amb sortida i arribada a Cerdanyola que també passarà per Ripollet, Barberà, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat.

Un projecte que es conjura com una jornada festiva, solidària i no competitiva on es posarà el focus en la solidaritat. Així, tots els fons es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga. Una entitat que s’encarrega de vetllar pel benestar i la qualitat de vida dels malalts oncològics i les seves famílies.

Amb l’objectiu de comptar amb la presència del màxim d’entitats esportives i excursionistes dels municipis del Vallès Occidental, cada equip participant haurà d’aconseguir un donatiu mínim de 600 euros que s’haurà d’haver realitzat abans del 2 d’octubre, i per això es podran realitzar les activitats i esdeveniments que cada equip cregui necessaris a fi d’aconseguir l’import de la donació.

Des de l’organització (CEM Cerdanyola) confien a convertir aquesta iniciativa en una referència de la comarca i del calendari de curses solidàries.

Els equips es poden inscriure des de l’1 de març a la web de Som Vallès Trail.

Què és el CEM Cerdanyola?

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM) és una entitat esportiva que va néixer al 2012 amb l’objectiu d’oferir un lloc des del qual els seus associats puguin gaudir de la muntanya i de l’esport a l’aire lliure en grup. El CEM té una clara intenció de participar i col·laborar en la vida cultural de la nostra població per arribar a ser un referent dins de Cerdanyola. Vol fomentar, també, la relació social, la participació, l’associacionisme i el respecte per la natura, des d’un esperit de servei a les persones.

Font: Fundació Oncolliga