II Viatge Solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de Roses Contra el Càncer

Aquest dijous dia 10 de març, Juan M. Fernández, Ferdy, prendrà la sortida per viatjar fins a Santiago de Compostela en bicicleta

ferdy_roses_santiagocompostela

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses Juan M. Fernández, Ferdy, surt avui dijous 10 de març amb la seva bicicleta camí de Santiago de Compostela. Un viatge pedalant sobre dues rodes per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer. I per tant, l’objectiu principal de aquest nou repte que s’ha marcat en Ferdy, d’anar en bicicleta de Roses a Santiago de Compostela, després que l’any passa fos, també sobre una bicicleta, fins a la Basílica de la Verge de la Macarena de Sevilla, “és fer diners per a la Fundació Roses contra el Càncer, perquè treballen molt pels malalts i familiars que pateixen aquesta malaltia i, per tant, necessiten una injecció de diners per continuar desenvolupant tot el treball que fa la Fundació”, ha manifestat en Ferdy.

I per això ja ha parlat amb uns quants empresaris de Roses que “han volgut col·laborar al igual que l’any passat comprant el quilòmetre a 2 euros, que és una manera d’implicar a la gent a participar donant el donatiu que vulguin”, ha manifestat Juan M. Fernández, que té el propòsit de superar els més de 6.000 euros que va aconseguir recaptar l’any passat gracies a la solidaritat dels rosincs i rosinques, “si ho superem, de gras que em posaré de content hauré d’estar sense menjar un mes per aprimar-me”, ha dit entre rialles.”

Per la seva banda, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, s’ha mostrat agraïda amb en Ferdy, “és una persona amb un cor molt gran, amb moltes ganes de col·laborar i aconseguir els reptes que es marca”, reconeixent que “l’any passat no ens pensàvem els diners que finalment va recollir en Ferdy, que van ser més del doble de la quantitat que s’havia proposat”.

1.600 quilòmetres en 10 etapes

Juan M. Fernández farà al voltant d’uns 1.600 quilòmetres en bicicleta des de Roses fins Santiago de Compostela, distribuïts en 10 etapes, on en la més curta serà de 91 quilòmetres i la més llarga de 175 km. Cal assenyalar que els quilòmetres que surten en cada etapa (a sota) són aproximats, ja que en Ferdy va agafar la ruta a peu per google maps “per assegurar-me que es pot circular amb la bici, i evitar les autovies”.

  • 1ª Etapa: Roses-Sabadell – 158 km
  • 2ª Etapa: Sabadell – Lleida – 140 km
  • 3ª Etapa: Lleida – Saragossa – 142 km
  • 4ª Etapa: Saragossa –Logronyo – 175 km
  • 5ª Etapa: Logronyo – Polientes (Burgos) – 146 km
  • 6ª Etapa: Polientes – Torrelavega (Cantabria) – 99,1 km
  • 7ª Etapa: Torrelavega – Cangas de Onís (Asturias) – 111 km
  • 8ª Etapa: Cangas de Onís – Luarca (Asturias) – 154 km
  • 9ª Etapa: Luarca – Mondoñedo (Galícia) – 91,2 km
  • 10ª Etapa: Mondoñedo – Santiago de Compostela – 131 km