Idep Barcelona es posa la gorra amb AFANOC i es vesteix de Blanc

Avui, l’Escola Superior d’Imatge i Disseny (IDEP Barcelona) es vesteix de Blanc. L’escola acull i coorganitza el Blanc Festival, el Festival de Disseny Gràfic de Catalunya.

blanc_afanoc_idep-web

Un esdeveniment en el qual Idep vol posar de manifest la seva creativitat, el seu ADN avantguardista i el resultat de la seva constant innovació mitjançant l’exposició de treballs realitzats pels alumnes, i Blanc presentarà en primícia a tot el públic assistent tots els detalls de la seva vuitena edició que tindrà lloc al novembre a El Casino de l’Aliança, en plena Rambla del Poblenou.

En aquest esdeveniment, Blanc i Idep, “es posaran la gorra” i donaran el 100% de l’import recaptat de les entrades a l’Associació AFANOC, la la missió de la qual, és estar al costat de les famílies amb nens malalts de càncer durant tot el procés de la malaltia, atenent principalment les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

El programa del dia 21 s’iniciarà a les 18h amb una presentació conjunta de Blanc i Idep per donar pas a les següents conferències:

18: 15h.

“The Adobe Collective Genius” per Iban Font, alumne de 4t del Graduat Superior, que és guanyador d’un premi Llapis en els D & AD New Blood Award. Podeu conèixer més detalls en l’entrevista que li vam fer fa unes setmanes.

18.30h.

“Etiquetar vins: tendències, moda i despropòsits” per Claret Serrahima

19: 15h

Donarà començament l’esdeveniment dins de l’esdeveniment “Why?” By Molt, amb la participació d’Albert Folch, Javier Llaudet, Bibiana Ballbé i Rafa Soto. I a partir de les 20: 30h., DJ i copes gentilesa de Torres i Moritz.

Les exposicions que es podran visitar a l’escola durant l’esdeveniment són “YOENIDEP”, a càrrec dels alumnes de Moda i “TypoB”, a càrrec dels de Disseny Gràfic; i s’inaugurarà també Jungle, la Idep Zona Verda.

Quina gran trobada, no us ho podeu perdre! Us esperem a tots amb “la gorra posada”!