Girona novaCultura’ promou per segon any una nova cultura de la salut

nova culturaEl Barri Vell de Girona acollirà aquest esdeveniment impulsat per la Fundació Oncolliga Girona. Enguany es celebrarà la segona edició els dies 25, 26, 27 i 28 de setembre.

Avui sabem que la salut no depèn únicament del nostre cos, sinó també de l’esperit, dels vincles amb els altres i de les emocions.

Sota aquesta idea, la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i Dipsalut, ha organitzat els propers 25, 26, 27 i 28 de setembre al Barri Vell de Girona un conjunt d’activitats (tallers, conferències, etc) que pretenen divulgar aquesta nova cultura de la salut.

En aquesta II edició l’entitat ha focalitzat l’objectiu en un tema específic: l’Afrontament de situacions difícils. Es revisarà com fem servir la ràbia i com aprendre a gestionar-la positivament. Les jornades parlaran també del coratge des de la psicoanàlisi i les barreres de cadascú per prendre consciència dels assumptes que cadascú té pendents.

Es tractarà la mort com una qüestió de vida i es treballarà per viure en tot moment en l’avui, l’aquí i l’ara. Prop de 200 comerços i entitats de tot Girona col·laboren enguany amb GIRONA novaCultura.