Fideuà, desfilada i concert solidari contra el càncer pel 8 de març

Osona contra el càncer, la Fundació Roses contra el càncer i Oncolliga, entitats que pertanyen a la FECEC Junts contra el Càncer, organitzen el dia 8 de març, coincidint amb el dia de la dona treballadora, tota una sèrie d’activitats per recaptar fons en benefici dels malalts i familiars amb càncer.

Concert a benefici Oncolliga

La Central de Vic s’omplirà de moda solidària i sostenible en benefici d’Osona contra el Càncer. La desfilada benèfica es fa sota el lema “En Sagal a’t”. La desfilada també és solidària perquè totes les dissenyadores i models són voluntàries i sostenible perquè les dissenyadores que aporten els seus dissenys pertanyen a l’associació de moda sostenible Barcelona. Elles lluiten per crear les seves peces a partir de teixits naturals i reciclats de roba ja usada, (roba, bosses, barrets), fent dels seus treballs tot un art.

El preu de l’entrada és de 3 euros, tothom qui pugui i vulgui, també podrà fer donacions anònimes, i tots els diners de les entrades i donacions serà lliurat a l’associació Osona Contra el Càncer que també col·labora en l’esdeveniment junt amb l’Ajuntament de Vic. L’acte tindrà un fi de festa animat amb el concert que oferiran Els Rengles.

La Fundació Roses contra el càncer organitza el seu àpat anual: la XVII Fideuà Popular que tindrà lloc el diumenge, dia 8, a les 13.30 hores a l’envelat de la Plaça Frederic Rahola de Roses.

Un any més la Fundació  vol comptar amb la gran solidaritat dels rosincs per gaudir tots plegats d’aquest dinar popular i de caire benèfic envers els malalts i familiars oncològics.

Així, el donatiu per gaudir de la fideuà és de 20 €, i per als menors de 10 anys, 10 euros. Aquest dinar s’emmarca dins del programa d’activitats anuals que realitza la Fundació realitza periòdicament amb l’objectiu de recaptar fons per al finançament de les tasques que l’entitat promou.Entre aquestes accions, destaquen el suport econòmic, psicològic, moral i social  als malalts de càncer de la població de Roses, així com als familiars d’aquests.

A banda, la Vella Dixieland protagonitzaran ‘Música per la solidaritat’, que se celebrarà el 8 de març al Teatre-Auditori de Sant Cugat a partir de les 19.00 hores en benefici d‘Oncolliga.

Aquesta és la vuitena edició del concert organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat. Un concert que enguany protagonitzarà La Vella Dixieland, amb la col·laboració de Erwyn Seerutton, i que té finalitats benèfiques. I és que la recaptació del mateix es destinarà a Oncolliga Sant Cugat.

Dissabte dia 7, les entitats Oncolliga Girona i l’Associació Fènix que també pertanyen a la FECEC Junts contra el càncer organitzen aquestes activitats.