FECEC i Grup Iris organitzen el 29 la presentació de l’APP Comunitats de l’ICO a Figueres

La FECEC organitza el 22 de gener a Figueres la presentació de l’App ‘Comunitats’ per a les persones membres del Grip Iris, una de les entitats adherides a la Federació.

IMG-20200122-WA0003

Es tracta d’una iniciativa realitzada des del projecte Oncommun, promoguda pel servei Català de la Salut i gestionada per la Unitat de Psicooncologia de l’Institut Català de la Salut amb la idea de facilitar el suport i l’ajuda entre pacients de cáncer.

L’App funciona com si fos un xat (tipus whatsapp) i conté diferents categories per xatejar i compartir experiències segons els seus interessos o inquietuds: dieta, exercici, emocions, relacions personals, imatge corporal o sexualitat.

‘Comunitats’ proporciona un entorn virtual segur i anònim on participen, exclusivament, persones amb càncer de mama i està supervisat per professionals de diferents àmbits terapèutics de l’oncologia.

Entre les presentacions que ha facilitat la FECEC a les seves entitats hi ha la realitzada el passat 23 d’octubre a Barcelona, la del 28 d’octubre a Girona i la sessió prevista a Figueres.

L’App “Comunitats” es pot descarregar al App Store i al Google Play i des de l’ICO es dona d’alta a les pacients per poder-se registrar. Més informació al correu: iconnectat@iconcologia.net