Falsos mites: productes ecològics

La ciència no ha pogut demostrar que els productes ecològics siguin més segurs o més nutritius que els convencionals. Per tant, consumir uns productes o uns altres durant el tractament oncològic és una opció personal, en cap cas una recomanació mèdica. D’això ens parla el projecte de la XAL “Què i com menjar durant el càncer”.

El que sí que aconsellen els experts és donar prioritat als aliments de temporada ja que com que estan en el punt exacte de maduració garanteixen la densitat nutricional màxima, a més d’un gust i una aroma més bons.

Aquest vídeo s’ha realitzat amb l’assessorament de l’Institut Català d’Oncologia i la Fundació Alícia.

El projecte és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB).