Experts i pacients parlen sobre el càncer de bufeta en el segon Diàleg FECEC 2024

Ahir, 17 d’abril, la FECEC Junts contra el Càncer va organitzar la segona de les xerrades del cicle Diàlegs FECEC 2024, en aquesta ocasió dedicada al càncer de bufeta. Recupera’l en aquest enllaç.

Els experts, el Dr. Albert Font, oncòleg Unitat de Tumors Urològics de l’Institut Català d’Oncologia (ICO); el Dr. Óscar Buisán, metge especialista en Urologia de l’Hospital de Bellvitge; i el Dr. Vicenç Ruiz de Porras, biòleg PhD Investigador en Oncologia Urològica Translacional de l’ICO-Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) de Badalona, van parlar sobre els diferents aspectes de la malaltia: els factors de risc, el diagnòstic de la malaltia, els tractaments i la recerca sobre el càncer de bufeta. El pacient, Albert Vilaró, ens va donar el seu testimoni sobre com va viure el seu procés oncològic.

Alguns dels assistents al Diàleg a l’Espai Línia van poder aportar la seva visió també sobre la malaltia des del punt de vista de pacients.

Aquest Diàleg ha comptat amb el suport de Johnson & JohnsonRocheMerck, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.