Es posa en marxa el projecte ‘Oncovallès t’ajuda’ per a les famílies sense recursos afectades pel COVID-19

Oncovallès ha posa’t en marxa, des del confinament, el projecte ONCOVALLÈS T’AJUDA.

IMG-20200522-WA0018

Aquesta entitat ja du a terme durant anys un Taller de Reciclatge que funciona per fomentar el reciclatge i la cura del medi ambient donant una segona vida a tot allò que la gent fa arribar. Aquest taller terapèutic rep donatius a canvi dels objectes reciclats que ofereix en els seus Encants solidaris.

Però en aquests moments excepcionals, l’entitat considera que aquest material reciclat que té emmagatzemat pot ser molt necessari per a famílies afectades per la COVID-19 i per tot el que esta generant la pandèmia (pèrdua d’ingressos, etc.).

Per tant, Oncovallès posa a disposició de tothom qui ho necessiti resident al Vallès Oriental i de forma totalment gratuita el següent material reciclat:

Roba, accessoris (bolsos, cinturons, bisuteria), sabates, roba d’esport, roba de casa, estris de cuina, decoració, joguines, material de platja, llibres i contes etc…

El projecte ONCOVALLES T’AJUDA es dura a terme al local situat a: C/PONENT, 57 LOCALS 2 i 3 – GRANOLLERS

HORARI: Dilluns i Dimecres de 17h a 19h

En aquests moments, l’entitat ja està preparant una bossa de voluntaris que s’ocuparan d’enllestir el material i atendre als beneficiaris.

NORMATIVA: s’implementarà la normativa de seguretat establerta per el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

TIMMING: 4h a la setmana

Trucar al 938700167 i demanar cita prèvia.