Els casals d’estiu de Lleida de l’AFANOC recapten més de 3.000 €

Una nova iniciativa solidària ha nascut aquest estiu amb èxit a les terres lleidatanes on els casals d’estiu infantils del territori s’han sumat a l’acció ‘Posa’t la Gorra!’ de l’AFANOC per recaptar fons per als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Casal-LLeida

A través dels consells comarcals del Pla d’Urgell, el Segrià i l’Urgell i els ajuntaments d’Alpicat, La Granadella, Alguaire i Les Borges Blanques, s’han repartit gorres entre els inscrits a les activitats d’estiu, cosa que ha permès a l’AFANOC Lleida recaptar un total de 3.195 euros, que es destinaran íntegrament a mantenir la gratuïtat dels serveis per a les nostres famílies.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat de l’entitat de buscar alternatives als esdeveniments multitudinaris, aturats per les restriccions de la pandèmia. A més a més, a banda de la compra de gorres i el consegüent impuls econòmic per a l’AFANOC Lleida, la iniciativa, que contribueix a protegir del sol els infants, posa de manifest la importància que té treballar la solidaritat i la realitat del càncer infantil en l’àmbit de les activitats de lleure. Això serà possible gràcies a una sèrie de propostes de material didàctic sobre les quals es treballa amb els alumnes d’aquestes estades d’estiu.