El Sopar Benèfic de l’Oncolliga arriba a la seva 15a edició

Un any més la Fira de Girona acull aquest acte solidari que va aplegarun total de 700 persones l’any passat.

Oncolliga_Invitació_Sopar_2016

La Fundació Oncolliga Girona celebrarà aquest divendres 27 de maig la 15a edició del seu Sopar Benèfic Anual coincidint també amb el 20è aniversari de l’entitat. Aquest sopar, que tindrà lloc al Plau de Fires de Girona, no solament contribueix de manera important a la recaptació de fons per continuar engegant projectes de l’entitat, sinó que també es converteix en un punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden a la fundació.

Entre els assistents, hi haurà personalitats de la política, de l’àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l’entitat i que fan possible que cada any es puguin celebrar actes com aquest. De fet, la celebració del sopar suposa cada any uns ingressos d’entre 13.000 i 15.000 euros, el que representa un 2% del pressupost anual de la fundació.

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona. Amb el pas del temps, l’entitat ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat.

El Sopar Benèfic és un acte obert al públic i totes aquelles persones que hi vulguin assistir es poden inscriure trucant al 972 22 49 63.