El Rotary Club de Barcelona Diagonal dóna 12.000 euros per a la recerca en oncologia pediàtrica

El Rotary Club de Barcelona Diagonal encapçalat pel Dr. Enrique Martí ha fet entrega d’un xec per valor de 12.000 euros al grup de Recerca Translacional del Càncer a la Infància i Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca(VHIR).

rotaryll884

La donació és fruit de la recaptació obtinguda en una obra de teatre benèfica que va representar la companyia teatral del Rotary Club de Barcelona Diagonal al Col·legi Alemany el passat abril.

L’acció solidària s’emmarca en el conjunt del projecte de Rotary d’ajuda a la recerca del càncer en la infància i adolescència que es desenvolupa al Campus Vall d’Hebron, que va engegar el Rotary Club de Barcelona Eixample sota la presidència de Gloria Sánchez de Toledo Codina ara fa un any, i que compta amb el suport de tots els clubs i institucions rotàries.

El projecte té per finalitat incrementar la supervivència dels nens i nenes afectes de tumors que són refractaris als tractaments convencionals o bé han sofert una recaiguda. L’estudi molecular sofisticat dels tumors i la seva translació a models de laboratori té per finalitat avançar en la medicina personalitzada i de precisió definint els millors tractaments possibles i avançant també en el disseny de nous fàrmacs.

Una vegada més Rotary posa de manifest la seva contribució en el suport de projectes que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels ciutadans i en especial dels més petits.