El primer RockpelsXuklis a favor d’AFANOC arriba a Rocksound

El 1r Rockpelsxuklis arriba a Rocksound!! Després de l’èxit de passades edicions de Rockpelsxuklis a Barcelona, ara li toca a la Sala Rocksound.

rockpelsxuklis-en-barcelona

La campanya Rockpelsxuklis té com a objectiu donar a conèixer la feina que fa l’AFANOC a La Casa dels Xuklis i recollir fons per ajudar a aquesta entitat.

La Casa dels Xuklis – AFANOC és una casa d’acollida temporal per a infants i adolescents que pateixen càncer i per a les seves famílies, on s’hi poden estar mentre dura el tractament en diferents hospitals de Barcelona.

L’estada a La Casa per aquests infants i adolescents així com per a les seves famílies és totalment gratuïta i actes i esdeveniments com aquest son d’una gran ajuda per l’AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així.

Sens dubte, tres grans bandes, per a una gran causa i que un cop més formaran part de la família dels Xuklis d’una manera desinteressada pels habitants de La Casa dels Xuklis puguin tenir una estada el més fàcil possible malgrat la malaltia.

Una bona ocasió de col·laborar, ajudar i gaudir d’una gran nit de música al mateix temps.

Us esperem a totes i a tots a la Sala Rocksound!!!!