El Pare Noel de la Fundació Villavecchia arriba als hospitals catalans

pare-noel-nens-hospital-de-sant-pau

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia i els Bombers Solidaris de Barcelona porten el Pare Noel a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona) i a l’Hospital de Sant Pau.

El Pare Noel arriba a Can Ruti per tercer any consecutiu, però aquest cop ho fan d’una manera especial i novedosa: Santa Claus es llançarà amb tirolina des de l’edifici general de l’hospital fins a l’edifici maternoinfantil, salvant una distància de 64 metres des d’una alçada de 14 pisos. L’arribada està prevista el matí del 19 de desembre, al voltant de les 11 h. 

Tot seguit, el Pare Noel es despenjarà per la façana de l’edifici maternoinfantil i baixarà fent ràpel fins a les finestres de la planta de Pediatria, on saludarà els nens i nenes ingressats i els seus familiars, i els entregarà a través de les finestres la xocolata solidària de la Fundació Villavecchia (“Somriures de Xocolata”). 

Aquest és el primer cop que el Pare Noel arriba amb tirolina a les instal·lacions d’un hospital català, cosa que farà encara més especial aquesta arribada tan esperada. En aquesta activitat col·laboraran també, per primera vegada, els Bombers de Badalona. 

Després de visitar els infants de l’Hospital Germans Trias i Pujol el matí del 19 de desembre, el Pare Noel visitarà els nens i nenes ingressats a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona el matí del dia 20 de desembre. En aquest cas, també baixarà fent ràpel per la façana fins a la planta de Pediatria de la mà de la Fundació Villavecchia i dels Bombers Solidaris de Barcelona

Ambdues activitats seran visibles des de l’exterior dels hospitals. En el cas del Germans Trias (dia 19), el millor punt d’observació de la baixada en tirolina serà l’aparcament de consultes externes, a la cara oest de l’hospital. En el cas de l’Hospital de Sant Pau (dia 20), l’acció serà visible des del carrer de Sant Quintí.