El Grup Iris s’adhereix a la FECEC

El Grup Iris ja forma part de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). La incorporació d’aquesta nova entitat va ser aprovada durant la darrera assemblea general de la FECEC i d’aquesta manera, ja són 15 entitats les que formen part de la FECEC amb l’objectiu de sumar esforços i establir sinèrgies entre totes elles.

IMG_31401217529877

El Grup Iris és una entitat sense ànim de lucre formada per dones que viuen a la comarca de l’Alt Empordà i que han constituit un grup de recolzament i suport per dones afectades de càncer de mama. El seu objectiu va més enllà dels aspectes mèdics de la malaltia, el que és important és ajudar a afrontar aquest nou repte de la vida al qual s’enfronta la dona després de la malaltia i continuar vivint. L’entitat ofereix un ampli ventall d’activitats, xerrades…

La FECEC és plataforma d’unió de les entitats que lluiten contra el càncer i facilita una sèrie de serveis: representa les seves entitats davant les administracions públiques i altres institucions, dóna formació als voluntaris i professionals de les entitats i ofereix espais de trobada per l’intercanvi d’experiències en diferents grups de treball, entre d’altres.  L’objectiu final és promoure la millora de la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Per això, amb la incorporació d’aquesta nova entitat es reforça la FECEC com a plataforma d’unió de les entitats que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Des de la FECEC,  volem donar la benvinguda al Grup Iris!