El grup Iris celebra la cinquena la cursa de la Dona de Figueres Virtual

El pròxim 8 de novembre, de 10 del matí a les 20:00 hores, el grup Iris celebrarà la cinquena edició de la Cursa de la Dona. Ara bé, per adaptar-se a les mesures marcades per les autoritats sanitàries per la pandèmia de la Covid-19, l’edició d’enguany serà virtual.

El grup Iris, que dona atenció a dones amb càncer de mama, treu, principalment, els seus recursos de la cursa de la Dona. Per això, en cap moment es van plantejar no fer la cursa perquè això significaria perdre aquesta font d’ingressos vital per poder ajudar a les pacients.

grup iris

Per això, en l’edició d’enguany han realitzat la Covid samarreta on es fa un reconeixement a totes les persones i entitats que han col·laborat amb el grup Iris.

A més, el procés serà per inscriure a la cursa serà exactament el mateix que l’any passat, per la qual cosa les persones es podran inscriure en el web. Ara bé, en lloc que tots els assistents es trobin el dia de la marxa en la plaça Catalunya de Figueres per realitzar els cinc quilòmetres de trajecte, els participants se citaran de manera virtual a les deu del matí i trobaran diverses sorpreses com Zumba, activitats esportives i balls.

També demanen que les persones que enviïn fotografies, ja sigui des de casa, fent esport o una ruta pel carrer, amb la samarreta posada. A més, també les poden pujar a les xarxes socials amb el hashtag #CursaDonaFigueres2020.