El Govern distingeix AFANOC i 12 entitats més amb la Creu de Sant Jordi

La Generalitat ha guardonat l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), en reconeixement a la seva dedicació per millorar la qualitat de vida dels infants diagnosticats amb càncers i de les seves famílies.

Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

 

L’any 2011, l’AFANOC va endegar la Casa dels Xuklis, centre de referència a Europa, on es dóna atenció i acollida a les famílies que han de desplaçar-se pels tractaments. També treballa amb les unitats d’oncologia i hematologia dels hospitals de referència de Barcelona, amb delegacions de proximitat a Tarragona i a Lleida.

Juntament amb AFANOC, 12 entitats més han rebut aquesta distinció. L’Acadèmia Tastavins del Penedès, l’Associació Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta, el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), el Festival Internacional de Música Castell de Peralada, la Fundació La Marató de TV3, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Vila Casas, l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, els Lluïsos d’Horta, la Revista de Catalunya i la Sala Cabanyes, Secció Teatral del Centre Catòlic de Mataró

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya.