El dia 28, Posa’t la gorra a la seu vella de Lleida amb AFANOC

El proper 28 de febrer, la Seu Vella de Lleida acollirà una nova edició del Posa’t la Gorra. Com sempre, l’objectiu d’aquesta campanya de conscienciació, que organitza AFANOC, serà el de sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que es deriven a partir de la diagnosi.

afanoc-seu-vella

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que les gorres s’han convertit en el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Des de ja fa 2 anys, Lleida celebra la seva festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella amb gran èxit de participació, implicant les administracions locals, empreses, escoles, i comerços.

La campanya “Posa’t la Gorra!” És alhora, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duen a terme des de l’AFANOC. Amb la campanya es volen aconseguir més recursos per desenvolupar els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

Podeu comprar la gorra en línia o podeu consultar els punts de venda de la gorra.