el dia 1 i 2 de febrer vine a Condis i ‘Posem-li pebrots al càncer’ 2019

El proper 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer. El dies abans – 1 i 2 de febrer- des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsem un any més la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’, per a la qual necessitem voluntaris.

La campanya de la FECEC arriba als gairebé 500 supermercats Condis on es distribueixen 66.000 bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig.

Mira l’espot de la campanya:

L’objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer’ és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC ha fet una mobilització de gairebé 1.000 voluntaris. Es tracta que les persones voluntàries que ajudaran a vendre les bosses de pebrots i informaran als clients sobre els objectius de la campanya.

5 anys posant-li pebrots al càncer!

pebrots cancer

La campanya d’enguany ha estat apadrinada per les periodistes Elisenda Carod i Sílvia Tarragona, el meteoròleg Tomàs Molina, l’investigador Manel Esteller, Director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL), el Dr. Germà Lluch, Director de Coneixement i Recerca de l’Institut Català d’Oncologia i el forner Daniel Jordà, qui ha elaborat una recepta de pa amb pebrots solidaris, ajudat per la seva filla.

A l’acte de presentació que ha tingut lloc el dia 31 també hi ha participat Isabel Rojas, voluntària de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica ( Oncolliga), en representació d’aquest equip humà; Núria Casaldàliga, Vicepresidenta de la Junta directiva de la FECEC i directora d’Oncolliga, i el director de marketing i comunicació de Grup Condis, Xavier Pérez.