El cicle de xerrades “Després del càncer” conclou amb una bona assistència

Cada sessió del cicle de xerrades, organitzat per la FECEC i la Fundació Oncolliga Girona, ha comptat amb uns 30 participants
 Foto4_14012020 (1)

 Unes 30 persones es van inscriure i participar a cadascuna de les tres sessions programades al gener i febrer en el cicle de xerrades “Després del càncer” que organitza la FECEC amb la Fundació Oncolliga Girona. El passat 18 de febrer va concloure el cicle amb la última conferència prevista. Els assistents han fet, en general, una bona valoració dels ponents i han assenyalat algunes petites coses a millorar per a properes cites.

El cicle ha servit per donar resposta a qüestions que generen molta incertesa i preocupació a les persones que han superat un càncer com són:
  • 14 gener: Com em puc preparar per tornar a la feina?
  • 26 gener: El Paper de L’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM)
  • 18 febrer: Per què alguns pacients responen a la teràpia contra el càncer i altres no?
El cicle ha comptat amb ponents destacats per la seva expertesa com el Dr. Francesc Viñals, cap del grup recerca ProCURE ICO-IDIBELL en càncer d’ovari i senyalització molecular, la doctora M. Eugènia Saumell, cap del Servei d’Avaluacions Mèdiques a Girona de la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques (ICAMi amb la Loly Fernández, graduada en Relacions Laborals i especialista en salut laboral i prevenció de riscos laborals.
El cicle de xerrades ha comptat amb la col·laboració de l’Obra Social Fundació la Caixa i la farmacèutica Bristol-Myers Squibb.