El 7 de juny ‘Posa’t la gorra’ amb AFANOC a Port Aventura

AFANOC està duent a terme la tretzena edició de la Campanya de Sensibilització “Posa’t la Gorra!” a Tarragona. És per això que la festa d’enguany se celebrarà com sempre a Port Aventura, aquest diumenge 7 de juny.

port_aventura

AFANOC demana la col·laboració de tots comprant la gorra, símbol de la campanya, i a la vegada que us apropeu a conèixer tots dels aspectes i necessitats que es generen a partir del diagnòstic d”un càncer infantil. Fem que el Posa’t la gorra sigui tot un èxit!

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

La gorra, dissenyada per Custo Dalmau, té un cost de 18€, i permet l’entrada gratuïta (el 7 de juny) al Parc durant tot el dia. La gorra només es pot adquirir de manera anticipada als punts de venta autoritzats, i online mitjançant la web d’afanoc.

El teu suport es necessari, t’hi esperem!