El 5 de juny, ‘Posa’t la gorra’ amb AFANOC a Port Aventura

Un any més, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona, celebrara la catorzena edició de la Campanya “Posa’t la Gorra!”, la qual tindrà lloc a les instal·lacions del Parc Temàtic de PortAventura, el proper diumenge 5 de juny.

cartell-portAventura-LOW

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que les gorres són el símbol de solidaritat envers tots aquests infants. Així doncs, el 5 de Juny se celebra la 14ª edició de la festa del Posa’t la Gorra a PortAventura Park!

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  AFANOC du a terme . Amb la campanya es vol aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

El preu de la gorra (entrada al parc) és de 19€. La gorra (entrada) es podrà adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, AFANOC BARCELONA i a la delegació d’AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats, els podeu trobar al web de www.posatlagorra.org

Només amb un click podràs comprar la gorra (entrada) ON-LINE i passar directament pel torn de les entrades del park i t’entreguen la gorra un cop entris a les instal·laccions del parc.

 LA VENDA ON-LINE ESTÀ  ACTIVADA!!!!

Atenció!!  La gorra no es pot comprar al mateix dia de la festa, la compra és anticipada, la podeu comprar fins el dia 4 de Juny. El preu de la gorra inclou l’accés a la megafesta i a les instal·lacions del parc durant tot el dia. Només heu d’imprimir el full amb el codi de la compra i un cop arribeu a l’entrada del parc, passeu pel torn sense fer cues i us fem entrega de la gorra!

T’esperem el 5 de Juny a PortAventura!