El 30 de novembre ‘Posa’t la gorra’ a Molins de Rei amb AFANOC

Aquest any serà la vuitena edició de la Campanya “Posa’t la Gorra!” organitzada per AFANOC. La festa d’enguany se celebrarà com sempre a l’escola Alfons XIII, al carrer Rafael Casanovas, 47 de Molins de Rei, el diumenge 30 de novembre.

8a edició posa't la gorra AFANOC Molins de Rei

Fem que el Posa’t la gorra sigui tot un èxit!

A la festa infantil es comptarà amb inflables, tallers i activitats, el Camell, l’Enxuscat, el Cuc, els Matossers, actuacions, una rifa solidària i moltes més entitats de lleure…

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

La gorra, dissenyada per Custo, tindrà un cost de 6€, i permetrà l’entrada gratuïta als nens i nenes a la festa infantil a Molins de Rei.

La gorra de la campanya també inclou l’entrada gratuïta al Zoo de Barcelona el dissabte, 13 de desembre, pels nens i nenes de 3 a 17 anys i els adults amb la gorra tindran el 50% de descompte en l’entrada dl Zoo, on se celebrarà la festa final de la Campanya de Sensibilització Posa’t la gorra a Barcelona.

El teu suport es necessari, t’hi esperem!