El 14 de juliol, guitarres solidàries a Girona a favor de pacients amb càncer

El Festival de Guitarra de Girona i la Fundació Oncolliga organitzen una gala benèfica, la “Guitarra Solidària”, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona el 14 de juliol amb l’objectiu de recollir fons per a l’ajuda i suport als malalts de càncer i a les seves famílies.

guitarra solidaria

En aquest espectacle, que servirà de tret de sortida de la dotzena edició del festival, pujaran a l’escenari 5 cantautors catalans de renom que aportaran la seva veu i la seva música per lluitar contra una malaltia que afecta a persones de totes les edats i classes socials.

El Festival de Guitarra de Girona s’estrenarà amb un espectacle benèfic amb les veus i les guitarres dels artistes Cesck Freixas, Damià Olivella, Albert Solà, Judit Neddermann i Gemma Humet. Aquestes veus ressonaran amb força a la gala #GuitarraSolidària per lluitar contra una malaltia que afecta persones de totes les edats i classes socials.

Aquesta activitat s’organitza de la mà de la Fundació Oncolliga i l’Ajuntament de Girona, que ha cedit l’espai per a l’ocasió. Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, ja estan a la venda a través de la web del festival. Els membres del Club Girona Cultura gaudiran d’un 30% de descompte.