“Diumenge Solidari” al Recinte Modernista de Sant Pau a benefici de la Fundació Kālida

El Recinte Modernista de Sant Pau organitza per aquest 4 d’octubre de 10 a 14h un nou “Diumenge Solidari”, aquest cop a benefici de l’entitat Kalida, un espai d’acompanyament psicosocial a les persones que viuen amb càncer, impulsat per la Fundació Nous Cims i la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

modernista

Amb la compra de l’entrada (amb un 30% de descompte) podràs visitar aquesta joia del modernisme i alhora col·laboraràs perquè moltes persones que conviuen amb el càncer millorin la seva qualitat de vida i benestar. Així mateix, Kalida Sant Pau també obrirà les seves portes a tots aquells visitants que participen d’aquest “Diumenge Solidari” per donar a conèixer algunes de les activitats que s’hi organitzen a diari.

És una bona manera per conèixer aquest espai protector, dissenyat especialment per Benedetta Tagliabue, i participar de les activitats que s’hi han programat, inspirades en el programa assistencial de Kalida: classes de ball, sessions d’expressió artística, sucs saludables, venda de polseres i mascaretes solidàries.

S’han prés totes les mesures de prevenció per fer que la visita sigui segura i cal recordar que l’ús de la mascareta és obligatori. Consulteu les diferents mesures de seguretat i higiene que han aplicat davant la Covid-19.

És necessari la inscripció prèvia al Recinte Modernista a través d’aquest enllaç.

Aquí et pots registrar per visitar el Centre Kālida. Entrada gratuïta.