Demanen una casella en la declaració de la renta per investigar el càncer

  • Com més i més ràpid investiguem més vides podrem salvar” , sosté Innocenci Alarcón, que va iniciar aquesta petició a la plataforma Change fa un mes. 
  • en tot aquest temps, ha aconseguit prop de 60.000 signatures recolzant la iniciativa. 
  • la petició, adreçada als ministeris d’Hisenda i Sanitat, explica el cas de la seva filla, Paula, que va morir de càncer amb cinc anys i mig.

Demanen-una-casella-en-la-declaració-de-la-Renda-per-a-la-investigació-contra-el-càncer

Una petició a la plataforma Change.org demana que en la declaració de la Renda s’inclogui una casella per a la investigació contra el càncer, de la mateixa manera que hi ha la casella per a fins socials i la d’assignació tributària a l’església catòlica.

“Quan parlem d’investigació contra el càncer tots els recursos són pocs. Un de cada tres espanyols ho patirem al llarg de la nostra vida, de manera que com més i més ràpid investiguem més vides podrem salvar i més a prop estarem de trobar una cura per al càncer “, sosté Inocencio Alarcón Penya , qui va iniciar aquesta petició fa un mes i ja ha aconseguit prop de 60.000 signatures.

La carta, dirigida als ministeris d’Hisenda i Sanitat, explica el cas de la filla d’Inocencio, Paula , que va morir de càncer amb cinc anys i mig després de passar quatre anys de la seva vida lluitant contra aquesta malaltia.

Finalment, Innocenci Alarcón insisteix que si s’aconsegueix donar aquest pas i incloure aquesta casella en la declaració “el nostre país es convertiria en un exemple a nivell mundial en la lluita contra el càncer, i al mateix temps vam salvar vides, estaríem atraient talent, permetent que alguns dels millors metges i científics lluitessin contra aquesta malaltia des del nostre país”.